[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمار نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار سایت
مقالات منتشر شده: 335
نرخ پذیرش: 63
نرخ رد: 37
میانگین داوری: 207 روز
میانگین انتشار: 343 روز
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای فشرده‌سازی

مصطفی اوجاقلو، محمودرضا صاحبی،
دوره ۲، شماره ۳ - ( ۹-۱۳۹۳ )
چکیده

امروزه فشرده‌سازی داده و بطور خاص فشرده‌سازی تصاویر عددی یکی از بحثهای مهم در بسیاری از رشته­های علوم محسوب می‌شود و متخصصین مختلف از شبکه‌های تلویزیونی و وب سرویسها تا مهندسی پزشکی و سنجش از دور و GIS در پی یافتن تکنیکهای مناسب جهت ماکزیمم فشرده‌سازی با حد­اقل اتلاف می­باشند. بر این اساس الگوریتمهای گوناگونی جهت اهداف و کاربردهای مشخصی ارائه شده است. در این مقاله پس از مروری کوتاه بر روشهای فشرده‌سازی موجک، تبدیل کسینوسی گسسته، KLT و روش تلفیقی بین تبدیل موجک و KLT یک روش فشرده‌سازی بر مبنای میانگین‌گیری چند گانه که با میانگین گیری با شروع های متفاوت از تصویر، حجم تصویر را تا یک چهارم کاهش می‌دهد و برای بازیابی تصویر نیز از تلفیق تصاویر میانگین‌گیری شده و سپس از مینیمم و ماکزیمم استفاده می‌نماید، ارائه شده است. سپس الگوریتم پیشنهادی بر روی چند تصویر از جمله یک تصویر ماهواره‌ای اجرا شده و نتایج نشان می­دهد که با کیفیت قابل قبول به میزان ۲۵%حجم ذخیره‌سازی فایلها کاهش یافته است. 


سمیه عاقل شاه‌نشین، سیمین سادات میروهابی، رحیم علی عباسپور،
دوره ۳، شماره ۴ - ( ۱۲-۱۳۹۴ )
چکیده

یک راه معمول برای ذخیره اطلاعات مکانی-زمانی اشیاء در حال حرکت، نمایش مسیر حرکت شئ متحرک به شکل خط سیر سه‌بعدی (موقعیت جغرافیایی نقاط به همراه زمان) است. در سال‌های اخیر تحقیقات گسترده‌ای در حوزه خط سیر انجام شده است. با این حال، در این مطالعات، ایده خط سیر معنایی یک مفهوم نسبتاً جدید است که با هدف انجام آنالیزهای معنایی مؤثر روی داده‌ها انجام می‌شود. در خط سیر معنایی که یک نمایش ثانویه از خط سیر مکانی است، حرکت شئ به شکل دنباله‌ای از توقف‌ها و حرکت‌ها توصیف می‌شود. تولید خط سیر معنایی از داده‌های خام جمع‌آوری شده، یک فرآیند با چندین گام پردازش است که با توجه به حجم عظیم داده‌ها، یکی از پیش‌پردازش‌های موردنیاز کاهش تعداد نقاط خط سیر با حفظ دقت موردنیاز با استفاده از تکینک‌های فشرده‌سازی است. با وجود این، اغلب تکنیک‌های کاهش داده خط سیر که بر اساس ساده‌سازی خطی هستند، قادر به حفظ مناطق توقف و حرکت نیستند. در این مقاله روشی برای فشرده‌سازی داده‌های خط سیر بر اساس سرعت نقاط ارائه شده است که از ترکیب دو تابع فاصله در درونیابی و محاسبه خطای نقاط استفاده کرده است. تابع فاصله اول بر اساس سرعت نقاط است که برای محاسبه خطای تقریب خط سیر استفاده شده و تابع فاصله دوم تابعی بر اساس توسعه الگوریتم شناخته شده داگلاس-پوکر است که از فرض ثابت بودن شتاب در محاسبه خطا در تقریب استفاده کرده است. الگوریتم ارائه شده روی داده‌های واقعی خط سیر پیاده‌سازی شده و نتایج به دست آمده حاکی از بهبود عمکرد در حفظ مناطق توقف در مقایسه با الگوریتم‌های فشرده‌سازی دیگر است.


افسانه نصیری، ساناز عظیمی، رحیم علی عباسپور،
دوره ۶، شماره ۳ - ( ۹-۱۳۹۷ )
چکیده

با توسعه روزافزون دستگاه‌های همراه مجهز به سیستم تعیین موقعیت جهانی مانند گوشی‌های هوشمند همراه، حجم زیادی از اطلاعات مکانی تولید می‌شود. این داده‌ها که بیشتر به صورت دنباله‌ای از نقاط مکانی در طول زمان ذخیره و مدل‌سازی می‌شوند، خط سیر نام دارند. حجم بالای داده‌های خطوط سیر هزینه انتقال، ذخیره‌سازی و پردازش این داده‌ها را بالا برده است. برای برطرف نمودن این مشکلات، تعدادی از الگوریتم‌های فشرده‌سازی، با رویکرد کاهش تعداد نقاط مسیر مطرح شده‌ است. در این مقاله، هفت الگوریتم‌ نمونه‌برداری یکنواخت، داگلاس پوکر، الگوریتم نسبت زمانی بالا- پایین، پنجره متحرک، پنجره متحرک-نسبت زمانی، الگوریتم سرعت مبنا بالا-پایین وSQUISH-E  (Spatial QUalIty Simplification Heuristic - Extended) مورد بحث قرار گرفتند و مزایا و معایب هر یک بررسی شد. در این میان الگوریتمSQUISH-E ، قادر به برقراری تعادل بین نسبت فشرده‌سازی و خطای فاصله اقلیدسی همزمانی است در حالی که نرخ فشرده‌سازی بالایی نسبت به سایر روش‌ها دارد. به منظور رفع این مشکل، در این مقاله راهکاری برای متغیر کردن پنجره اولویت الگوریتم SQUISH-E ارائه شد که موجب بهبود نرخ فشرده‌سازی الگوریتم می‌شود. به منظور بررسی عملکرد روش یشنهادی، تمامی الگوریتم‌ها روی شش زیر مسیر با پیچیدگی‌های مختلف پیاده‌سازی شده و با یکدیگر از نظر معیارهایی مانند نرخ فشرده‌سازی، زمان اجرا و خطای فاصله اقلیدسی همزمانی مقایسه ‌شدند. نتایج به‌دست آمده حاکی از بهبود عملکرد الگوریتم پیشنهادی در نرخ فشرده‌سازی، زمان اجرایی و خطای فاصله اقلیدسی همزمانی می‌باشد. زمان الگوریتم پیشنهادی نسبت به الگوریتم SQUISH-E حدود ۱۳۰ میلی‌ثانیه کاهش و نرخ فشرده‌سازی آن ۰۱۵/۰ افزایش یافته است.

صفحه 1 از 1     

نشریه علمی-پژوهشی مهندسی فناوری اطلاعات مکانی Engineering Journal of Geospatial Information Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4700